Met een zachte huid de lente in

scrub

Na de winter verdient jouw huid wat extra aandacht. iU-consulente Evelyn raadt je aan om gezicht en lichaam regelmatig te scrubben.

Scrub 1 à 2 keer per week

Elke dag verliezen we wel duizenden huidcellen omdat onze huid automatisch vernieuwt. Door een tot twee keer per week gezicht en lichaam te scrubben, verwijder je de dode huidcellen, waardoor de huid glad en glanzend wordt.

gommages

(1) Een zachte scrub voor uw gelaat

De Scrub voor gelaat van BodyEssentials by Multipharma (1) reinigt en zuivert je huid op een zachte manier. Laat enkele minuten inwerken en masseer dan met ronde bewegingen. Spoel af met water. Doe dit een of twee keer per week voor een babyzachte en stralende huid.

(2) Een lekkere scrub

De relaxerende suikerscrub van Payot (2) scrubt de huid in alle zachtheid en verwijdert dode cellen en ruwe plekken. De florale geur, heerlijke textuur en ontspannende weldaden van jasmijnextract en witte thee zorgen bovendien voor een fabelachtige zintuigelijke ervaring.

(3) Een zachte huid in twee stappen

Filorga Scrub & Mask (3) is een masker met dubbele exfoliërende werking om de huid te doen ontluiken en opnieuw te laten ademen. Masseer eerst een dikke laag in op je gelaat. De perlietbolletjes zorgen voor een zachte exfoliatie van de huid. Daarna vormt het zelf om tot een masker, dat de celvernieuwing stimuleert. Zuurstofbubbeltjes komen vrij. Als die bubbels verdwenen zijn, mag je het product vervolgens afspoelen. 

gommages

(4) Bloemen voor een zacht lichaam

Deze heerlijke peeling met 3 witte bloemen van Lierac (4) is een gelolie die verandert in melk zodra ze op de vochtige huid wordt aangebracht. De gel geeft een subtiele geur vrij en laat een laagje op je huid waardoor die goed gehydrateerd blijft. De suikerkristallen, vanillekorrels en perzikpitten reinigen de huid grondig.   

(5) Gelaat en lichaam in één scrub

De scrub Gommage intégrale van Uriage (5) kan je zowel voor je gelaat als voor je lichaam gebruiken. Breng aan op een vochtige huid, masseer in en spoel af. Dit product op zeepvrije basis is ideaal voor mensen met een gevoelige huid en werkt als een heel zachte scrub. Dankzij de microkorreltjes verwijdert het zachtjes de dode huidcellen en stimuleert het de celvernieuwing.Haal het maximum uit elke scrub :
  • Scrub nooit meer dan een of twee keer per week, zeker niet in het gelaat.
  • Reinig eerst het gelaat en het lichaam.
  • Vermijd de zone rond de ogen. Last van couperose? Scrub je wangen dan zeker niet.  
  • Breng de scrub aan op een vochtige huid, met ronde bewegingen, maar lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing  

Je vindt deze producten in onze iU-winkels en enkele van onze apotheken. 

Tags: 

Reactie plaatsen

U moet Javascript ingeschakeld hebben om dit formulier te gebruiken.