De billetjes van je baby verzorgen? Mama’s geven tips

Producten voor de verzorging van je baby

Welke producten gebruik je voor de verzorging van de huid en haartjes van je baby? Ontdek de tips van andere mama’s.

Do's en don'ts

Soms voelen de billetjes van je baby ruw aan en is intensieve verzorging nodig om ze zacht te houden. Welke producten gebruik je daarvoor? Zijn er do’s-and-dont’s waarmee je rekening moet houden? Mama’s geven raad! Want aan wie stellen we die vraag beter dan zij die dag in dag uit het beste willen voor hun kindje … 

Reinigingsmelk

Elke mama kent het ritueel. Wanneer je de pamper van je kleintje ververst, maak je je baby’s billetjes grondig schoon vooraleer je er een nieuwe pamper overheen trekt. Voor die reiniging en verzorging is een zachte reinigingsmelk ideaal, zoals de Baby Reinigingsmelk van Multipharma: goed voor de billen, maar ook voor de gevoelige huid van het gezichtje en de handen van je baby. De verrijkte formule met Cold Cream houdt de huid zacht, gehydrateerd en lichtjes geparfumeerd.

Mama Julie: “Vooral in de winter worden de wangetjes van mijn zoontje makkelijk rood en geïrriteerd. Ik reinig zijn gezicht dan niet met gewone zeep, maar met deze melk speciaal voor de gevoelige huid. Dat verschil merk je snel!”

Micellair water

Zelf gebruik je het misschien om je make-up te verwijderen, maar wist je dat micellair water ook voor je baby’s huidje een betrouwbaar en doeltreffend reinigingsmiddel is? Kies in dat geval wel voor micellair water dat speciaal ontwikkeld werd en geschikt is voor de babyhuid. Micellair reinigingswater maakt de huid grondiger schoon dan ‘gewoon’ water en het verwijdert in alle zachtheid de onzuiverheden van het gezicht, lichaam en de billetjes van je kindje. 

Waslotion 2-in-1

Handig, zo’n waslotion die voor lichaam én haar geschikt is. Zo sla je twee vliegen in een klap wanneer je je baby een badje geeft. Je verzorgt zijn huid met een waslotion die niet uitdroogt en die de huid en het haar van je kindje meteen licht parfumeert. Heerlijk toch, die lekker-fris-gewassen-geur wanneer je je baby na het badje in zijn fluffy pyjama wikkelt? 

Mama Karlien: “Babyhuidjes zijn zo gevoelig! Daarom kies ik altijd voor voedende waslotions die de huid zeker niet uitdrogen. Bovendien hou ik niet van teveel verschillende potjes en flesjes, dan is een waslotion 2-in-1 wel zo handig. Zo blijven de huid en haartjes van mijn dochtertje lekker zacht. Bovendien ruikt ze ook héérlijk na een wasbeurt met deze 2-in-1-waslotion.”

 

Wil jij graag een ontdekkingsset winnen met onze drie nieuwe babyproducten? Klik dan op de banner hieronder om naar de wedstrijd te gaan op Facebook. Succes!

Wedstrijd babyproducten Multipharma

Reactie plaatsen

U moet Javascript ingeschakeld hebben om dit formulier te gebruiken.